2 min læsningRösler regner med Brøndby: Kan spille med om titlen

AGF-cheftræner Uwe Rösler har stor respekt for søndagens modstander fra Brøndby, som ifølge tyskerne kan spille med om mesterskabet.

2 min læsning
AGF-cheftræner Uwe Rösler har stor respekt for Brøndby.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han har mødt dem fire gange, og endnu har han til gode at vinde.

AGF-cheftræner Uwe Rösler har blot fået to point ud af sine første fire møder med Brøndby, men særligt det seneste opgør mellem AGF og Brøndby glemmer de sent på Fredensvang.

3-3-kampen i juni gav som bekendt Rösler og AGF bronzen, og søndag kommer klubben fra den københavnske vestegn atter på besøg i Aarhus, hvor de møder et AGF-mandskab med stor respekt.

Faktisk er respekten for Brøndby så stor hos Uwe Rösler, at han er klar til at melde dem ind i kampen om det danske mesterskab.

– Når jeg ser Brøndbys trup, og når jeg ser, hvordan de investerer i truppen, så er det virkelig blevet stærkt og konkurrencedygtigt, og jeg vil ikke blive overrasket, hvis de spiller helt med om titlen. Især når FCK også skal spille i Champions League, siger Uwe Rösler til campo.dk.

For både Brøndby og AGF er målestokken ofte F.C. København og FC Midtjylland, men her mener Rösler godt, at Brøndby kan være med.

Uwe Rösler før Brøndby-brag: Denne gang skal vi være smartere

– Der er en del ligheder mellem deres og vores trup. Individuelt har de spillere med samme kaliber som F.C. København og FC Midtjylland, lyder vurderingen fra tyskeren.

Historisk set har AGF og Brøndby mødt hinanden i alt 92 gange, og dermed er Brøndby den klub, som AGF har mødt flest gange – kun overgået af de 97 opgør mod AaB.

I de 92 indbyrdes opgør har AGF vundet 22, Brøndby har vundet 48, mens 22 kampe er endt med en pointdeling.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P