2 min læsningHavde Ronaldo som sin direkte modstander: Han blinkede altid til mig, når han driblede forbi mig

Micah Richards husker tilbage på sin tid i Manchester City, hvor Cristiano Ronaldo samtidig slog igennem som en verdensstjerne under sit første ophold i Manchester United.

2 min læsning
Cristiano Ronaldo plejede at blinke til Micah Richards, når han driblede forbi ham.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Micah Richards er i dag en del af en særdeles underholdende kvartet, der dækker Champions League-fodbold på CBS.

I 00’erne var han dog i fuld gang med sin karriere på fodboldbanen, hvor han med sin imponerende fysik gjorde livet surt for de fleste kantspillere i Premier League fra sin position som højre back.

Det var dog ikke alle kantspillere, som den dengang unge Micah Richards kunne holde i kort snort.

En af dem, som han bøvlede ualmindeligt meget med, var Cristiano Ronaldo, der på det tidspunkt var i færd med sit første ophold i Manchester United.

De fleste husker nok den portugisiske stjerne for at være en ualmindelig dygtig og atletisk dribler i begyndelsen af sin lange karriere – og det kan Micah Richards skrive under på.

I podcasten The Rest Is Football løfter han ifølge The Mirror sløret for, at Cristiano Ronaldo plejede at blinke til ham, når de stod overfor hinanden – og han lykkedes med at drible forbi Micah Richards.

– Vi har altid sagt, at Messi var bedre. Han ser så ubesværet ud, når han bevæger sig rundt på banen. Men da jeg spillede mod Ronaldo, dengang han var i Manchester United. Wow! Jeg mener, jeg kunne ikke miste fokus bare ét sekund. Og det var altså i et derby.

– Da vi gik ud af tunellen på Old Trafford, og jeg var ung, der kiggede jeg til venstre og tænkte “oh my god, det er Ronaldo”. Jeg var betaget af ham. Det var tidligt, og han spillede ikke kun på højre kant. Han spillede også til venstre.

– Han ville komme mod mig og lige lave fem step-overs på to sekunder. Jeg kunne ikke tro mine øjne. Jeg faldt for samtlige fem af dem. Jeg blev snoet og krøllet sammen inden jeg vidste af det.

– Han sagde aldrig noget, men han plejede at blinke til mig hele tiden. Han kunne finde på at drible forbi mig, trække ind i banen og bare blinke til mig. Jeg plejede at bande over mig selv, siger den tidligere Manchester City-back.

Haaland afviser rivalisering med Mbappé: Ikke ligesom Messi og Ronaldo

Micah Richards nåede at stå overfor Cristiano Ronaldo fire gange, inden turen gik til Real Madrid for portugiseren.

Manchester United vandt de tre af kampene, og Cristiano Ronaldo scorede to mål og en assist.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P