2 min læsningRonaldo om Messi: Rivaliseringen er slut

Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har sandsynligvis stået overfor hinanden for sidste gang som professionelle fodboldspillere, men på 15 år har de to verdensstjerne forandret fodboldhistorien.

2 min læsning
Rivaliseringen mellem Cristiano Ronaldo og Lionel Messi er forbi.
Foto: Sergio Perez/Reuters/Ritzau Scanpix

36 gange har de stået ansigt til ansigt.

Rivaliseringen mellem Cristiano Ronaldo og Lionel Messi blev særligt fra 2009 til 2018 legendarisk, da de to stjerner repræsenterede de spanske rivaler Real Madrid og FC Barcelona.

Cristiano Ronaldo skiftede i vinter til saudiarabiske Al-Nassr, mens Lionel Messi denne sommer er skiftet til amerikanske Inter Miami, og dermed er rivaliseringen død, lyder det fra den portugisiske landsholdsanfører.

– Rivaliseringen er slut. Det var en god rivalisering, som tilskuerne nød. Det er ikke sådan, at de der godt kan lide Cristiano Ronaldo skal hade Lionel Messi og omvendt, for vi er begge gode, eller rigtig gode spillere, der har ændret fodboldhistorien og fortsætter med at gøre det, siger Ronaldo ifølge Kicker på Portugals pressemøde forud for landskampen mod Slovakiet fredag.

De to kamphaner stod første gang overfor hinanden i Champions League-semfinalen i 2008, hvor Ronaldo og Manchester United fik 0-0 med fra FC Barcelona og Camp Nou.

Ronaldo scorer i overtiden – forlader banen i tårer

– Vi er respekteret over hele verden, og det er det vigtigste, synes jeg. Han er gået sin vej, ligesom jeg er gået min. Uanset at vi spiller udenfor Europa, så har han, så vidt jeg har set, gjort det godt, og jeg har også gjort det godt, og vi fortsætter.

– Ikke med rivaliseringen. Sådan ser jeg det ikke. Vi har delt scenen i 15 år, og vi er, jeg vil ikke sige venner, for vi har aldrig spist sammen, men vi er professionelle kollegaer, og vi respekterer hinanden meget, lyder det fra Ronaldo.

I de 36 indbyrdes opgør har Lionel Messi vundet 16, mens Cristiano Ronaldo har trukket sig sejrrigt ud af 11. Ni gange er kampe imellem de to endt uafgjort.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P