2 min læsningSkal Schmeichel eller Rønnow stå for Danmark? Nu har Kasper Hjulmand besluttet sig

Konkurrencensituationen har aldrig været hårdere på målmandsposten på det danske landshold, men det bliver nu alligvel Kasper Schmeichel, der skal vogte målet.

2 min læsning
Kasper Hjulmand fortæller, at Kasper Schmeichel står for Danmark i de kommende landskampe.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

En klubløs Kasper Schmeichel eller en Frederik Rønnow i storform?

Spørgsmålet om, hvem der skal vogte målet for Danmark i de kommende EM-kvalifikationskampe, har næppe været mere relevant før.

Da landstræner Kasper Hjulmand i forrige uge udtog den danske landsholdstrup, var han da heller ikke meget for at svare på, hvem der ville være førstevalg mellem stængerne denne gang.

Det har han dog svaret på nu.

Her er valget faldet på den sikre sidste skanse gennem de sidste mange år på landsholdet, Kasper Schmeichel, selvom han altså lige nu står uden klub, efter han fik overrevet sin kontrakt i franske Nice fredag.

– Det skal afklares hurtigt, så det ikke bliver et tema. Og Kasper står. Så det kommer til at være sådan, siger Hjulmand ifølge TV 2 Sport.

Landstræneren understreger desuden endnu en gang, at konkurrencesituationen aldrig har været hårdere, og at Frederik Rønnow har taget nogle store skridt de sidste år.

Summa Summarum er dog, at Kasper Schmeichel fortsat er førstevalg på landsholdet.

Medie: Schmeichel næsten på plads i Belgien

Kasper Schmeichel meldes i disse dage så godt som på plads i belgiske Anderlecht, hvor han kan se frem til at blive holdkammerater med Thomas Delaney, Anders Dreyer og Kasper Dolberg.

Så sent som mandag har transferjournalisten Fabrizio Romano skrevet på det sociale medie X, at den danske keeper har indgået en aftale med den belgiske storklub.

Danmark spiller i de kommende dage to kampe i EM-kvalifikationen.

Første opgør er torsdag den 7. september hjemme i Parken mod San Marino, inden Finland venter tre dage senere i Helsinki.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P