3F Superligaen

Medie: FC Midtjylland med stort bud på tjekkisk angriber

Ifølge et tjekkisk medie har FC Midtjylland sendt et stort bud afsted på en angriber fra Brian Priskes Sparta Prag, men det vise sig at blive udfordrende, at hente ham til den jyske hede.

FC Midtjylland har angiveligt smidt et stort bud afsted på Sparta Prags Jan Kuchta.
Martin Divisek/EPA/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Midtjylland er ikke færdige på transfermarkedet endnu.

Tidligere mandag blev det officielt, at ‘Ulvene’ har hentet en ny forsvarspiller, men nu er det angrebet, der på ny skal forstærkes.

Tidligere på sommeren hentede Claus Steinlien og co. den sydkoreanske angriber Gue-sung Cho, og selvom han har leveret i starten af den nye Superliga-sæson, er øjnene nu rettet mod Brian Priskes Sparta Prag.

Her er det angriberen Jan Kuchta, der er det helt store samtaleemne på Heden, og nu har FCM sendt et bud afsted på den 26-årige tjekke.

Det tjekkiske medie inFotbal.cz skriver, at FC Midtjylland har budt i omegnen af 30-37 millioner kroner for den målfarlige skarpretter.

Det ser dog ud til, at Priske gerne vil beholde sin angriber trods interessen fra Jylland.

Følg Campo på Facebook

Kilder tæt på Sparta Prag fortæller nemlig til mediet, at man ret hurtigt har evalueret buddet og bestemt sig for, at man ikke vil acceptere det, og det er fordi, Jan Kuchta ikke skal nogen steder. I hvert fald ‘ikke til Midtjylland og med 99 procent sikkerhed heller ikke andre steder.

Spillerens agent har også kommenteret på sagen, og han mener heller ikke, at en transfer kan komme på tale.

– Det, der bliver skrevet om ham, er overdrevet. Det er kun to måneder siden, at han skiftede fra Lokomotiv Moskva til Sparta Prag, og han er glad for at være i klubben. Jeg synes, det er meningsløst at tale om det, fortæller Kuchtas agent, Milan Martinovič, til iSport.cz.

FCM’s nye sydkoreaner: Drømmer om landsholdet

Det ser derfor ud til, at FC Midtjylland får svært ved at hente Jan Kuchta, der denne sommer skiftede på en permanent transfer fra Lokomotiv Moskva. Sidste sæson var han lejet ud fra den russiske klub til Sparta Prag.

Jan Kuchta har i alt spillet 67 kampe for den tjekkiske hovedstadsklub. Her har han kvitteret med 32 scoringer og 13 oplæg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P