Mål og Highlights: Se Messi-magi sikre Inter Miami en finalebillet efter dramatisk affære

Lionel Messi og resten af Inter Miami måtte natten til torsdag dansk tid diske op med at comeback for at spille sig videre til finalen i U.S. Open Cup. Se mål og highlights inde i artiklen.

Messi og Inter Miami er klar til ny finale.

Lionel Messi spillede sig natten til torsdag dansk tid i endnu en finale sammen med resten af Inter Miami – det blot få dage efter han kunne løfte et andet trofæ.

Nattens kamp var samtidig argentinerens første uden at komme på måltavlen for sin nye MLS-klub. Til gengæld diskede han op med to afgørende assists.

Inter Miami kom ellers bagud med 2-0 i begyndelsen af anden halvleg mod Cincinnati, inden Messi stod for assisten i både det 68. minut og syv minutter inde i tillægstiden, så kampen endte 2-2 i ordinær spilletid. Efter forlænget spilletid endte kampen 3-3, og det skulle derfor afgøres i straffe. Her scorede Inter Miami, med Messi som første straffesparksskytte, på alle sine forsøg, mens Nick Hagglund blev den den helt sture Cincinnati-skurk, da han som den eneste brændte sit forsøg.

FC Cincinnati 2-1 Inter Miami (Leonardo Campana, 68′):

FC Cincinnati 2-2 Inter Miami (Leonardo Campana, 90+7′):

Cincinnati 2-3 Inter Miami (Josef Martinez, 90+3′ – forlænget spilletid):

Afgørende straffespark:

Den tidligere FCM-anfører Erik Sviatchenko venter sammen med resten af Houston Dynamo i finalen af U.S. Open Cup.