International Fodbold

Medie: Neymar og PSG enige om ophævelse – Barca lurer i kulissen

Der venter efter alt at dømme en snarlig skilsmisse mellem Neymar og Paris Saint-Germain, og det kan åbne for en brasiliansk retur til FC Barcelona.

Brasiliansek Neymar og hans klub Paris Saint-Germain er angiveligt enige om at ophæve samarbejdet, og det får FC Barcelona til at lure i kulissen.
Foto: Anthony Wallace/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er lidt af en revolution, der er undervejs i Paris Saint-Germain.

Kylian Mbappé ligner en mand, der er færdig i klubben, som allerede tidligere på året sagde farvel til Lionel Messi. Nu lader også Neymar til at vinke farvel til den franske hovedstadsklub.

Ifølge flere medier arbejder både PSG og Neymars folk på at finde en løsning, så den 31-årige brasilianer allereden denne sommer kan blive løst fra sin kontrakt – en kontrakt, der ellers løber helt til 2025 med option på yderligere ét år.

Neymar sidder fortsat på rekorden som verdens dyreste fodboldspiller, selvom hans skifte fra FC Barcelona for 222 millioner euro – 1,65 milliarder kroner – ligger hele seks år tilbage.

Netop FC Barcelona meldes i Mundo Deportivo at være Neymars personlige drømmedestination, og den catalanske klub kunne også være interesseret i at blive genforenet med den brasilianske verdensstjerne.

I første omgang er Manchester Citys Bernardo Silva førsteprioritet i FC Barcelona, men ham lader de engelske mestre ikke til at være villige til at slippe, og det kan bane vejen for Neymars retur.

Kæmpe Barca-problemer: Kan ikke stille hold til sæsonpremiere

I Paris holdt den tidligere FC Barcelona-spiller og træner, Luis Enrique, fredag sin første pressekonference forud for en Ligue 1-kamp, og han lod også til at have en mening om Neymar:

– Hold øje med mine handlinger. Jeg har en regel om ikke at dele mine samtaler med spillere, da de er private, men hold øje med mine handlinger. Mine ord siger noget, men mine handlinger vil sige mere, lød det fra Luis Enrique.

Neymar har også tilbud fra både saudiarabiske Al Hilal og fra den amerikanske MLS.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P