3F Superligaen

Medie: ‘Here we go’ – Isaksen skal til lægetjek i ny klub mandag

Transferjournalisten Fabrizio Romano skriver på Twitter, at Gustav Isaksen skal igennem det obligatoriske lægetjek i sin kommende klub mandag.

Gustav Isaksen Lazio pris.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Gustav Isaksen ligner mere og en mere en kommende Lazio-spiller.

Flere danske medier har allerede meldt FCM-kanten på vej til den italienske hovedstad, og den normalt velinformede transferjournalist Fabrizio Romano er også sikker i sin sag.

Med sit velkendte ‘here we go’ sender han således også Gustav Isaksen til Lazio.

Romano skriver videre, at FC Midtjylland får 17 millioner euro for salget af den 22-årige kantspiller. Det svarer til 127 millioner kroner.

B.T. har tidligere berettet om en transfersum på 112 millioner kroner.

Det forlyder sig også, at Gustav Isaksens obligatoriske lægetjek er booket til mandag, hvorefter han altså med al sandsynlighed kan kalde sig for Lazio-spiller.

Serie A-klubben fik utvivlsomt øjnene op for den unge dansker, da FC Midtjylland i efteråret sejrede med hele 5-1 hjemme mod Lazio.

Her var Gustav Isaksen opgørets helt store åbenbaring, og han lykkedes utallige gange med at drive gæk med Lazio-forsvaret.

Lazio endte i forrige sæson på andenpladsen i Serie A, og der er derfor udsigt til Champions League-gruppespil i den kommende sæson for Gustav Isaksen.

Officielt: Rekorddyre Rasmus Højlund på plads i Manchester United

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P