2 min læsningHendersons velkomst-video vækker opsigt – Regnbuen gemmes væk

Flere medier stiller spørgsmålstegn ved den saudi-arabiske klubs overvejelser, når det kommer til redigeringen af videoen.

2 min læsning
Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Jordan Henderson fandt guldet for enden af regnbuen.

Den nu tidligere Liverpool-kaptajn har takket af i klubben, han har repræsenteret de seneste 12 år og flyttet adressen til Saudi-Arabien.

Her stod hans forhenværende holdkammerat og nuværende Liverpool-legende, Steven Gerrard, klar med en tre-årig kontrakt i Al-Ettifaq. Klubben gjorde Gerrard træner først i juli.

Skiftet har vækket opsigt, da Jordan Henderson er fortaler for LGBTQ-rettigheder.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Jordan Henderson (@jordanhenderson)

Det er imidlertid ikke hverdagskost på Hendersons nye adresse i Saudi-Arabien, hvor der er dødsstraf for at have samleje med en person af samme køn.

I forbindelse med skiftet har klubben udgivet en video, der præsenterer den nu tidligere Liverpool-anfører som en ny mand i klubbens grønne farver.

Videoen har fået fans og medier til at undre sig over én ting – hvor er regnbuen?

Liverpool-ikon advarer Henderson om skifte til Saudi-Arabien: Han vil få kritik

Henderson har af flere omgange haft et regnbuefarvet anførerbind på overarmen, når han har tørnet ud for Merseyside-klubben.

Videoen viser diverse udklip af kaptajnen med et ‘traditionelt’ anførerbind, men pludselig lægges der et sort-hvidt filter indover bindet. Her har Sky News fundet originalbilledet, der viser, at det pågældende bind er regnbuefarvet.

Ifølge engelske medier, vil Jordan Henderson tjene omtrent seks millioner kroner om ugen i Saudi-Arabien.

Jordan Henderson er ikke den eneste Liverpool-profil, der er til at finde i Saudi-Arabien til næste sæson. Se mere om det herunder.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P