NordicBet Ligaen

AaB ansætter nordmand som ny assistenttræner

Det bliver den 44-årige nordmand, Mathias Haugaasen, der per dags dato er ny assistenttræner i AaB.

Superliganedrykkerne fra AaB har neto ansat norske Mathias Haugaasen som ny assistenttræner for cheftræner Oscar Hiljemark.
Foto: AaB

To nye ansigter er i dag at finde på træningsanlægget i Aalborg.

AaB har netop ansat norske Mathias Haugaasen som ny assistenttræner, mens tyske Fynn-Cedric Bach er knyttet til som analytiker.

44-årige Haugaasen kommer til den nordjyske klub fra en stilling som norsk U20-landstræner.

– Jeg glæder mig meget til at blive en del af AaB. Ud fra de samtaler jeg har haft med Ole (Kappmeier, red.), James (Gow, teknisk chef, red.) og Oscar (Hiljemark, cheftræner, red.) har jeg fået et rigtig godt indtryk af klubben og det spændende projekt, der er sat i gang, siger Mathias Haugaasen.

– Jeg ser især frem til at være involveret i det daglige arbejde omkring træningsbanen og omklædningsrummet og på den måde være med til i fællesskab med resten af trænerstaben at præge udviklingen i klubben hver dag, siger AaB’s nye assistenttræner.

Også i AaB er der stor tilfreds med tilføjelsen af nordmanden, der tager over fra Rasmus Würtz, der midlertidigt overtog rollen som cheftræner, da Oscar Hiljemark blev forfremmet til cheftræner.

AaB henter ung målmand i Australien

– Det har været vigtigt for os, at vi fandt den rette person til at være assistenttræner i AaB, og derfor har vi været igennem en grundig proces, hvor vi blandt flere kompetente kandidater er endt med en meget stærk profil i Mathias Haugaasen.

– Mathias kommer med erfaring både fra professionelle miljøer og talentudviklingsmiljøer, hvilket gør, at han passer til vores strategi med fokus på udvikling af egne talenter og implementeringen af unge spillere på vores førstehold, siger sportsdirektør Ole Jan Kappmeier.

Mathias Haugaasen har UEFA’s Pro-licens, som er den højeste trænerlicens i europæisk fodbold. Tidligere har han været assistenttræner i norske Bryne og Grorud, ligesom han har været scout for Manchester United.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P