NordicBet Ligaen

Auri ny sportsdirektør i HB Køge

HB Køge opsagde Daniel Agger og Lars Jacobsen som trænerduo i forbindelse med sæsonafslutningen. Ny cheftræner er Nicklas Pedersen, og onsdag har klubben præsenteret en gammel kending som teknisk direktør.

HB Køge Logo
Foto: HB Køge

Auri er for alvor tilbage i dansk fodbold.

Den tidligere danmarksmester hos Brøndby IF, som også tidligere har stået i spidsen for HB Køge som cheftræner, er nu ansat som teknisk direktør i herreafdelingen.

Det skriver klubben onsdag på sin hjemmeside, hvor det lyder:

“Som led i HB Køges nye strategi ‘HB Køge for the Future’ og klubbens øgede fokus på at udvikle egne talenter får Auri Skarbalius en central rolle i en nyoprettet stilling som teknisk direktør for herreafdelingen.”

– Det er en naturlig forlængelse af det arbejde, Auri Skarbalius har udført de seneste år. Her har Auri med base i både Litauen og Danmark haft den samme overordnede rolle for klubber i Capelli Sport-netværket og drevet udviklingen med at sætte fokus på metode, struktur, kontinuitet og kultur. Mange af hans tanker og processer er allerede indført i HB Køge, fordi vi har været ”testpilot” i det forløb. Nu rykker Auri endnu tættere på, og vi kan tage vores hverdag til næste niveau. Der er mange fordele ved det set-up. Auris fortid som HB Køge-mand er en af de mest iøjnefaldende. En sidegevinst er, at han med sin store erfaring kan være sparringspartner for vores nye cheftræner Nicklas Pedersen, siger direktør i HB Køge, Per Rud i nyhedsartiklen på hbkoge.dk.

Også hovedpersonen selv er tilfreds med jobbet, hvor han skal sikre en forbedret talentudvikling de kommende år.

– Mit arbejde de seneste par år for Capelli Sport Football har været på et andet strategisk og visionært niveau end noget, jeg tidligere har prøvet. Flere af grundprincipperne og store dele af Capelli Sport Lab er allerede indført i HB Køge. Nu lægger vi for alvor på og omsætter teori til praksis i fuld skala. Jeg glæder mig til at bruge erfaringerne og folde det ud for min klub. Samtidig vender jeg tilbage til HB Køge på et virkelig spændende tidspunkt, hvor vi sammen skal i en ny retning, og jeg glæder mig til at arbejde endnu tættere sammen med Per, Nicklas og alle de andre omkring holdene og i klubben, siger Auri Skarbalius til hjemmesiden.

Auri Skarbalius har tidligere været cheftræner i HB Køge ad to omgange, og det bliver slet ikke nyt for ham at være tilstede i klubben. De seneste år har han været teknisk direktør for Capelli Sport Football, som er repræsenteret i flere klubber.

Fra to tidligere landsholdsspillere til en anden: HB Køge har ny cheftræner på plads

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P