2 min læsningFra to tidligere landsholdsspillere til en anden: HB Køge har ny cheftræner på plads

Nicklas Pedersen er ny cheftræner for HB Køge, erstatter dermed de to tidligere landsholdsstjerner Daniel Agger og Lars Jacobsen.

2 min læsning
HB Køge Logo
Foto: HB Køge

Fredag kom det frem, at Daniel Agger og Lars Jacobsen har valgt at stoppe efter denne sæson.

Mandag har HB Køge nu præsenteret klubbens nye cheftræner for sit mandskab i NordicBet Ligaen.

Her er valget faldet på en mand i egne rækker.

Således er det den tidligere danske landsholdsangriber Nicklas Pedersen, som fremover skal svinge taktstokken for klubbens førstehold.

Den 35-årige cheftræner har de seneste år stået i spidsen for klubbens U17-mandskab, med hvem han har vundet U17-Divisionen to gange på tre sæsoner.

– Nicklas har allerede bevist sit værd i klubben med imponerende resultater for vores U17-hold. Samtidig har han stor erfaring fra sin spillerkarriere. Han er dygtig til at videreformidle sin viden og bruge den aktivt i sit trænerarbejde.

– Han passer perfekt ind i vores nye strategi med fokus på lokale og regionale talenter syd for København. Vi føler os overbeviste om, at han er den rette mand for klubben og den retning, vi nu skal i, siger direktør i HB Køge, Per Rud, til klubbens egen hjemmeside.

Også hovedpersonen selv er glad for at få muligheden som cheftræner i HB Køge:

– Det er min by og min klub. Jeg har alle mine vigtigste relationer i klubben og i Køge og Herfølge. Jeg er vokset op i byen, og jeg vendte hjem til den, da jeg stoppede karrieren. Det er en stor chance for mig at få, og det er også et kæmpe ansvar at blive cheftræner for HB Køge. Men jeg ved også, at jeg har så mange dygtige og gode mennesker omkring mig til at støtte. Det gør mig tryg, siger Nicklas Pedersen.

Nicklas Pedersen er født i Køge og startede sin aktive karriere i Herfølge Boldklub, hvor han debuterede som 17-årig og spillede 41 kampe med 18 mål til følge, inden han blev solgt til FC Nordsjælland.

Han spillede siden resten af sin karriere i hollandske og belgiske klubber, mens det blev til 13 landskampe og et enkelt landskampsmål, inden han i 2019 stoppede karrieren grundet en alvorlig knæskade.

HB Køge sadler om: Vinker farvel til 10 spillere

Gregg Ryder, der var en del af trænerteamet sammen med Daniel Agger og Lars Jacobsen, fortsætter som assistenttræner for Nicklas Pedersen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P