3F Superligaen

Lyngby siger farvel til fire spillere

Lyngby har sikret sig endnu en sæson i Superligaen, men fire af de spillere, der var med til at sikre overlevelsen, kommer ikke i kamp for de kongeblå i næste sæson.

Jublen har næppe lagt sig helt i Lyngby Boldklub.

Superligaklubben med det suverænt mindste budget i den netop overståede sæson overlevede imod alle odds, og derfor ser de nu frem mod endnu en sæson i Superligaen.

Til den sæson kommer der formentlig til at ske forandringer i spillertruppen, og allerede nu ligger det fast, at fire spillere ikke får forlænget deres kontrakter.

For Petur Knudsen, Frederik Ibsen, Kristian Riis og Thor Høholt var sæsonen 2022-23 således den foreløbigt sidste sæson for de kongeblå fra Nordsjælland.

Thor Høholt har i den forgangne sæson været udlejet til Nykøbing FC i NordicBet Ligaen, og for de tre andre spillere har spilletiden af forskellige årsager været begrænset i den netop overståede sæson.

Kristian Riis står noteret for i alt ni kampe, Petur Knudsen for otte, mens det for reservemålmand Frederik Ibsens vedkommende kun er blevet til seks optrædener i den forgangne sæson.

Lyngby forlænger med forsvarsprofil

– Vi har været rigtig glade for at have dem alle fire i truppen, og de har på hver deres måde sat deres aftryk i Lyngby Boldklub. Tre af dem har været en stor del af den utrolige sæson, vi lige har haft, og de vil altid stå i historiebøgerne i Lyngby Boldklub. De har alle fire været fantastiske ambassadører for os, og vi ønsker dem alt det bedste fremover. De vil altid være velkommen på Lundtoftevej, siger Fodboldchef Nicas Kjeldsen.

Lyngby starter sammen med resten af Superligaen den nye sæson i weekenden den 22.-23. juli.

Kom med i Lyngbys omklædningsrum, da de med 0-0 i Horsens sikrede sig endnu en sæson i Superligaen:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P