2 min læsningLyngby forlænger med forsvarsprofil

Lyngby har torsdag forlænget kontrakten med forsvarsspilleren Pascal Gregor.

2 min læsning
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Lyngby kalder ham selv en af heltene bag ‘The Great Escape’, og nu belønnes han som fortjent.

Pascal Gregor har netop skrevet under på en treårig kontraktforlængelse i klubben – som også er et superligamandskab næste sæson.

– Jeg har valgt at forlænge min kontrakt, fordi Lyngby Boldklub er et fantastisk sted for mig at være. Der er et specielt sammenhold, og jeg nyder virkelig at være en del af det. Jeg synes, at det er helt unikt, det der sker herude i øjeblikket, og jeg har været rigtig glad for mine foreløbigt tre år i klubben. Det var ikke et svært valg for mig at forlænge.

– Jeg har jo egentlig altid haft en drøm om at komme ud og prøve et eventyr, men jeg føler mere og mere, at Lyngby Boldklub er så godt sted at være, at jeg sagtens kan se mig her i længere tid, siger Pascal Gregor.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller har tidligere prøvet ‘eventyret’ kortvarigt i norsk fodbold, hvor han i efterårssæsonen 2019 var udlejet til Haugesund.

Dengang var Gregor ejet af FC Helsingør, som han skiftede til på en fri transfer fra FC Nordsjælland i vinteren 2018. To år senere blev Helsingør, igen på en fri transfer, skiftet ud med Lyngby Boldklub.

Stor kapitalindsprøjtning i Lyngby: På plads inden overlevelsen

Siden er det blevet til 93 officielle kampe for de kongeblå, og faktisk kom kontraktforlængelsen allerede på plads, inden de i Lyngby vidste, om den i næste sæson stod på Superliga eller NordicBet Liga.

– Vi har et stykke tid haft dialog med Pascal om en forlængelse, og den faldt faktisk allerede på plads før kampen mod Horsens. Det viser den dedikation som Pascal har til Lyngby Boldklub, at han ville fortsætte uanset, om det hed Superliga eller NordicBet Liga.

– Han har spillet en rigtig stor rolle i vores fantastiske forår, og jeg er meget tilfreds med, at vi nu også kan råde over ’Palle’ i de kommende tre sæsoner, siger fodboldchef Nicas Kjeldsen.

Pascal Gregor står foruden 184 superligakampe noteret for 17 U21-landskampe, herunder fire ved OL i London i 2016, hvor han spillede fuld tid i alle fire kampe.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P