2 min læsningOfficielt: Benfica henter anfører i Holland – medie melder om rekordsum

Benfica har hentet Orkun Kökcü til klubben, og ifølge transferjournalist Fabrizio Romano er der tale om en rekordstor transfer for den portugisiske storklub.

2 min læsning
Benfica, Orkun Kökcü.
Foto: Maurice Van Steen/AFP/Ritzau Scanpix

Benfica har for vane at skabe nogle af fodboldens største spillere i disse år.

Senest med rekordstore salg af Darwin Nunez til Liverpool og Enzo Fernandez til Chelsea.

Nu kan det meget vel være, at den portugisiske talentfabrik har fundet sig endnu en spiller, som i fremtiden kan blive solgt for flere hundrede millioner kroner.

I hvert fald har man lørdag hentet sig en særdeles profileret spiller til klubben.

Der er her tale om tyrkiske Orkun Kökcü, som kommer til Benfica fra hollandske Feyenoord, hvor han trods sine kun 22 år var anfører i klubben.

Den teknisk velfunderede midtbanespiller står i den netop overståede sæson noteret for otte mål og tre assists i sine 32 kampe for Feyenoord i den bedste hollandske række.

Her spillede han sæsonen igennem en stor rolle i Feyenoords succes, hvor man ved sæsonafslutning vandt Eredivisie med hele 7 point ned til PSV på andenpladsen og 13 point ned til Ajax på tredjepladsen.

Officielt: Aston Villa henter nedrykket Premier League-profil!

Ifølge den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano, har Benfica da også måttet punge ud for at hente Orkun Kökcü til klubben.

Han melder således om en transfersum på 30 millioner euro, hvilket svarer til 224 millioner kroner – og i så fald transferrekord hvad angår spillerkøb i Benfica.

Derudover skulle Feyenoord også have sikret sig en pæn videresalgsklausul i aftalen, så man ved et fremtidigt salg kan se frem til at få hele 25 procent af beløbet.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P