1 min læsningMedie: Bellingham må leve med en ting… nyt ‘ikonisk’ trøjenummer

Jude Bellingham transferen til Real Madrid er ifølge mange medier så godt som sikker. Det er mest et spørgsmål om tid, før han præsenteres. En ting skal Bellingham dog formentlig leve med. Nyt nummer på trøjen.

1 min læsning
Jude Bellingham skal have nyt trøjenummer, da Real Madrid ønsker, han overtager den ikoniske trøje med nummer 7 på ryggen.
Scanpix / INA FASSBENDER / AFP

Den engelske landsholdsspiller får en drømmekontrakt i Real Madrid.

Midtbanespilleren er ifølge flere medier allerede sikret en fremtid på Bernabeu, og prisen på cirka 135 millioner € bringer naturligvis forventningerne i vejret.

Hos Real Madrid vil han uden tvivl også indbringe store summer på trøjesalg, nøjagtig som en række andre prominent navne har gjort ved deres officielle præsentationer.

Nu er spørgsmålet blot – hvilket nummer skal der stå bag på trøjen?

Mens Jude Bellingham i både Birmingham City og Borussia Dortmund har spillet med nummer 22 på ryggen, ender det formentlig med et nyt og mere mytisk nummer på ryggen.

Nemlig nummer 7.

Spillertrøjen med nummer 22 i Real Madrid bæres i øjeblikket af Antonio Rüdiger, og nummer 7, som tidligere er blevet båret af Cristiano Ronaldo, Raúl, Butragueño og andre store profiler, er netop blevet fri, da Eden Hazard har forladt Real Madrid.

Medie: Nu er Real Madrid og Dortmund enige om Bellinghams pris – ‘done deal’

Derfor ønsker Real, at Bellingham får det ikoniske rygnummer de kommende seks sæsoner frem til 2029, hvor kontrakten angiveligt løber til. Det skriver as.com.

Der er i det hele taget blevet nogle eftertragtede numre fri denne sommer i Real Madrid. Numrene 7, 9 og 11 er uden ejermand, da Eden Hazard, Karim Benzema og Marco Asensio alle forlader den spanske hovedstad i disse dage.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P