Premier League

Haaland taggede altid sit idol Michu på Instagram – nu er det omvendt

Da Michael Laudrup var manager i Swansea i Premier League fik mange danskere øjnene op for den spanske angriber, Michu, Det gjaldt også den verdens berømte norske angriber Erling Haaland.

Erling Haaland har altid været fan af Michu - nu er det dog med omvendt fortegn
erling.haaland

Angriberen Michu var vanvittig i 2012/2013 sæsonen.

I Premier League lavede den spanske frontløber 18 mål i 35 kampe for den danske manager, Michael Laudrup, og sammen med Swansea nød Michu stor succes blandt fodboldfans i Danmark.

Men også længere nordpå begyndte en ‘norsk gutt’ at vise sin beundring af Michu… på Instagram.

For ti år siden var Erling Haaland 12 år gammel, og det norske fodboldtalent taggede Michu i de fleste opslag, han lavede.

Det er marca.com, der skriver historien, hvor Michu også beskriver, hvordan han opdagede unge Erlings store interesse:

@erling.haaland

– Jeg ved ikke, om jeg var hans idol, men han er nu mit og mange andres. Først kendte jeg ham ikke, men jeg var klar over, at der var en norsk dreng, som han konstant taggede mig, og det virkede mærkeligt for mig. Og nu er det mærkeligt, at den dreng er blevet den bedste i verden, siger Michu til marca.com.

Lørdag aften spiller Erling Haaland Champions League-finale med Manchester City, der skal møde italienske Inter, og den norske angriber har allerede hentet så mange trofæer, at Michu er sikker på, han spiller sig ind i historien blandt de allerbedste.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Han bryder alle rekorder, og hvis han kan undgå skader, vil han afslutte sin karriere med stats, som kun Messi og Cristiano har haft. Han kommer til at vinde alt: Golden Boot, Ballon d’Or… Rent fysisk er han ‘et udyr’, og han har det vigtigste, en spiller bør have: Sult. Desuden er han en ekstraordinær, ydmyg dreng, og han er meget godt rådgivet, lyder det fra Michu.

Den tidligere spanske angriber, der udover Swansea også spillede for Oviedo, Celta Vigo, Rayo og Napoli, er i dag sportsdirektør for Burgos CF, der sluttede sæsonen midt i LaLiga 2.

Champions League-finalen sparkes igang lørdag aften klokken 21.00 og kan ses på Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P