Rotterdam smed sejren sent i dyst om europæisk fodbold

Sparta Rotterdam smed torsdag aften sejren til allersidst, da der blev duelleret om europæisk fodbold efter sommerferien mod Twente.

Sparta Rotterdam Logo

Intet mindre end tre danske klubber kan ende med at spille Conference League efter sommerferien.

Derfor er det heller ikke helt uvæsentligt at følge med i hollandsk fodbold i disse dage.

Her tog Sparta Rotterdam og Twente torsdag aften hul på den første af to indbyrdes playoff-kampe om en plads i Conference League. Opgøret endte 1-1 efter en sen udligning fra gæsterne.

Kampens første mål blev scoret på straffespark, da Sparta Rotterdams Vito van Crooy kort efter pausen sendte bolden i netmaskerne fra 11-meterpletten.

Kampen lignede efterfølgende længe en sejr til hjemmeholdet fra den hollandske storby, men en overvægt af både chancer og boldbesiddelse til Twente bar frugt for gæsterne til allersidst.

Her dukkede Ramiz Zerrouki op knapt tre minutter inde i tillægstiden, da han headede bolden i mål til 1-1.

Twente har dermed et fint udgangspunkt til det afgørende returopgør den 11. juni klokken 14.30, hvor man også har hjemmebanefordelen.

De to klubber endte som nummer fem og seks i den hollandske Eredivisie.