1 min læsningOB ophæver lejeaftale et halvt år før tid

Superligaklubben OB er blevet enige med italienske Bologna om at ophæve gambianske Musa Juwaras lejeaftale et halvt år før tid.

1 min læsning
Superligaklubben er blevet enige med italienske Bologna om at ophæve lejeaftalen for gambianske Musa Juwara et halvt år før tid.
Foto: OB

Han har ikke fået et eneste minut i Superligaen, og nu er han færdig på Fyn.

OB lejede i januar gambianske Musa Juwara i italienske Bologna for resten af året, men gambianeren er aldrig blevet nogen succes, og derfor stopper lejeaftalen nu et halvt år før tid.

Juwara har 13 kampe i Serie A under bæltet, og han har sågar udlignet på selveste Giuseppe Meazza, da Bologna i juli 2020 slog Inter 1-2.

De fine takter formåede gambianeren ikke at bringe med sig til Fyn.

– Vi havde en plan for, at Musa Juwara skulle til OB for at kickstarte sin karriere. Den plan er ikke lykkes som forventet, og derfor er alle tre parter enige om, at vores lejeaftale ophører, og at vores veje skilles. Vi ønsker Musa det bedste for fremtiden, siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB.

OB melder ud: Tæt på salg af Yankuba Minteh

Musa Juwara kom til Italien som helt ung flygtning fra hjemlandet Gambia, og i støvlelandet har han repræsenteret klubber som Chievo, Bologna og og Crotone, mens tidligere også har været udlejet til portugisiske Boavista.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P