1 min læsningOB melder ud: Tæt på salg af Yankuba Minteh

OB melder fredag formiddag, at man er meget tæt på at nå frem til en aftale om et salg af den unge profil, Yankuba Minteh.

1 min læsning
OB tæt på slag af Yankuba Minteh
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

OB nærmer sig et salg af en af klubbens helt store unge profiler.

Således har klubben officielt meldt ud fredag formiddag, at Yankuba Minteh ikke vil være at finde i kamptruppen, når klubben lørdag møder FC Midtjylland.

Det skyldes, at man er så langt i forhandlingerne med en anden klub, at det i stedet vil være der, at fokus bliver placeret frem mod slutningen af sæsonen.

OB’s hjemmeside fremgår det, at klubben igennem længere tid har været i tætte forhandlinger med en udenlandsk klub om et salg af Minteh.

Derpå har man altså valgt, at fokus nu vil være fuldt ud på det frem mod sommeren. Det skyldes blandt andet de risici, der er forbundet med at lade Minteh spille.

– Det er en svær beslutning, men med de risici og muligheder der er i denne sag, har jeg konkluderet, at det samlet set er den bedste beslutning for OB, at han sidder over til kampen mod FC Midtjylland, siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Yankuba Minteh skiftede til OB så sent som i sommeren 2022. Her var det i første omgang med målet om, at Minteh skulle spille på klubbens U19-hold.

Men allerede i oktober sidste år blev Minteh udstyret med en førsteholdskontrakt. Her har han spillet 17 kampe i denne sæson med fire mål og seks assists til følge.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P