2 min læsningCity-stjerne: Selvom vi vinder ‘The Treble’, vil kritikerne stadig være der

Manchester City har lørdag en enestående mulighed for at gøre noget, kun et engelsk hold har gjort før dem - men ifølge City-stjernen vil det ikke få kritikerne til at holde mund.

2 min læsning
Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Lørdag kan Manchester City sætte kirsebæret på toppen af en uforglemmelig sæson.

Premier League- og FA Cup-titlen er allerde i hus, og nu venter en skæbnesvanger kamp mod Inter i Champions League-finalen.

Således kan Kevin De Bruyne og resten af Manchester City-mandskabet vinde en international ‘Treble’, som kun én anden engelsk klub har gjort før dem; lokalrivalerne fra Manchester United i 1999.

Men skulle City gå hele vejen og vinde den famøse Treble, mener netop De Bruyne ikke, at kritikerne vil stoppe med at være efter holdet.

– Hvis vi vinder den på lørdag, vil nogle folk stadig sætte spørgsmålstegn ved, at vi ikke vandt over Southampton i League Cup’en og tog ‘The Quadruple’.

– Det er sådan, det er. Vi prøver at vinde alle vores kampe, men nogle gange er man ikke god nok, og modstanderen bedre, og det må man acceptere, lyder det fra belgieren ifølge engelske Mirror.

Følg Campo på Facebook

Kevin De Bruyne bliver også spurgt ind til, om City først virkelig vil blive anset som et elite-hold i fodboldens verden:

– Det hjælper på det, men jeg er heldigvis i den position, hvor jeg ikke behøver at diskutere dette.

Herunder kan du læse hvad Manuel Akanji havde at sige, da han blev spurgt ind til Citys treble-chance.

City-profil om Treble-drømmen: Folk bliver skuffede, hvis ikke vi vinder den

Manchester City har aldrig vundet Champions League før, men de har dog haft muligheden en enkelt gang, da de tabte til Chelsea i 2020/21-sæsonen.

Champions League-finalen anno 2023 løber af stablen lørdag den 10. juni klokken 21:00.

Kampen bliver spillet på Atatürk Olympic Stadium i Istanbul, og du kan følge med hjemmefra stuen på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P