Cagliari smider sejren dybt inde i overtiden mod Bari i første playoff-finale

Torsdag aften bød på det første opgør i playoff-finalen om oprykning til den italienske Serie A mellem Cagliari og Bari.

Cagliari Logo

Hverken Cagliari eller Bari er et skridt tættere på Serie A.

Torsdag aften spillede de to hold 1-1 i det første opgør af playoff-finalerne i Serie B på Sardegna Arena i Cagliari.

Cagliaris mål blev scoret efter blot ni minutter, da Gianluca Lapadula headede bloden ind bag Elia Caprile i Bari-kassen.

Bari fik tilkæmpet sig et straffespark i kampens 38. minut, men Walid Cheddiras forsøg blev reddet af Cagliari-keeperen, Boris Radunović.

Seks minutter inde i overtiden fik Bari sig endnu et straffespark, og denne gang måtte Radunović se sig slået af den 38-årige angriber Mirco Antenucci.

Cagliari rykkede ned fra den bedste italienske række sidste sæson, og i dette års udgave af Serie B endte de på på en femteplads, hvorfor de spiller playoff om oprykning til det fine selskab.

Bari spillede i Serie C sidste sæson, og i denne omgang endte de som tre’er i Serie B.

Herunder kan du læse endnu en historie fra det sydeuropæiske støvleland.

Juventus trækker sig – vil ikke længere en del af Super League

Playoff-finalens andet opgør spilles søndag den 11. juni klokken 20:45 i Bari på Stadio San Nicola, der kan huse næsten 60.000 mennesker.