Premier League

Rygte: Manchester United-stjerne politianmeldt for vold

Manchester Uniteds brasilianske wing, Antony, er ifølge flere internationale kilder blevet politianmeldt for vold mod sin ekskæreste.

Manchester United-spilleren Antony er angiveligt blevet politianmeldt for vold i hjemmet af sin ekskæreste.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han kom til klubben i august sidste år for godt 700 millioner kroner.

Efter en debutsæson med i alt 44 optrædener og otte mål har 23-årige Antony fortsat til gode at overbevise i den røde Manchester United-trøje, og nu kan der være yderligere problemer for både spiller og klub.

Ifølge brasilianske Globo har Antonys ekskæreste, influencer og dj Gabriela Cavallin, nemlig politianmeldt Manchester United-stjernen for vold i hjemmet, trusler og skader på kroppen.

Ifølge de doukumenter, som Globo mener at have eksklusiv adgang til, skulle hændelsen være sket den i maj, mens Cavallin i mandags politianmeldte sagen.

Rapporten melder desuden, at Cavallin også tidligere skulle have været udsat for lignende, og så skulle rapporten indeholde både billeder af skader og truende beskeder.

Ifølge svenske Aftonbladet har en repræsentant for Antony udtalt, at der ikke er noget at sige i øjeblikket.

Politianmeldelsen er sket i brasilianske São Paulo, og hændelsen skulle være sket den 20. maj, hvor Antony spillede det meste af Manchester Uniteds udekamp i Premier League mod Bournemouth.

Manchester United er netop nu igang med en intern proces, hvor klubben skal bestemme, om de vil lade angriberen Mason Greenwood genindtræde i truppen, efter han sidste år blev anholdt for vold og trsuler om vold – en sag der efterfølgende blev opgivet fra anklagerens side.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P