2 min læsningFCN henter ny assistenttræner hos DBU

FC Nordsjælland har netop forstærket sit trænerteam forud for den kommende sæson.

2 min læsning
FC Nordsjælland Logo

FC Nordsjælland har ansat ny assistenttræner.

Det er den nuværende U19-landstræner Jens Fønsskov Olsen, der bliver ny assistent for Johannes Hoff Thorup.

– Vi er rigtige glade for at have fået Jens ind i vores meget stærke Superliga-trænerteam. Her vil han afløse Flemming Pedersen, der efter sæsonen kan fokusere fuldstændig på rollen som teknisk direktør i vores globale organisation. Det har været en meget grundig proces, og der skal lyde fortjent ros til vores dygtige, tekniske ledelse i form af Alexander Riget, Flemming Pedersen og naturligvis suppleret af vores cheftræner Johannes Hoff Thorup, siger Jan Laursen til klubbens hjemmeside.

Jens Fønsskov Olsen tilslutter sig nuværende assistenttræner Casper Røjkjær, cheftræner Johannes Hoff Thorup og resten af trænerteamet.

Også teknisk direktør Flemming Pedersen har store forventinger til den kommende mand på trænerbænken.

– Vi havde en række vigtige kriterier, da vi skulle spore os ind på den nye assistenttræner, og først og fremmest er Jens en meget dygtig talentudvikler, hvilket han har vist gennem mange år. Derudover har han erfaring som cheftræner på seniorniveau. De to områder komplimenterer resten af vores trænerstab utrolig godt, og når hans menneskelige værdier og stærke, sociale kompetencer også flugter med det, vi forventer her i klubben, så var det faktisk et rigtig oplagt valg, siger Flemming Pedersen til klubbens hjemmeside.

Den 48-årige fodboldtræner har tidligere stået i spidsen for Nykøbing FC i fem år fra 2014 til 2019.

– Der er rigtig mange ting, der tiltaler mig ved det her job. Først og fremmest skal det siges, at det har været fantastisk at være landstræner, og jeg har nydt den tid rigtig meget, men jeg var heller ikke i tvivl om, at det var det rigtige for mig at tage til FC Nordsjælland, da den mulighed bød sig. Det er en virkelig spændende klub, siger Jens Fønsskov Olsen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P