1 min læsningIver Fossum forlader AaB: Nedrykningen var den værste dag i mit fodboldliv

AaB har søndag bekræftet, at Iver Fossum forlader klubben denne sommer. Den 27-årige nordmand sætter nu ord på sin tid i klubben.

1 min læsning
Ivar Fossum stopper i AaB
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Iver Fossum forlader AaB efter fire år i den nordjyske klub.

Det har den netop nedrykkede klub oplyst søndag.

I samme forbindelse sætter den 27-årige midtbanespiller nu ord på sin tid klubben.

Her står det klart, at lørdagens nedrykning desværre kommer til at sætte et ærgerligt punktum for hans tid i AaB.

– I går var uden tvivl den værste dag i mit fodboldliv. Det var og er ekstremt tungt, at vi efter en hård sæson alligevel ikke fik afgjort tingene til vores fordel.

– Den del fylder selvfølgelig det meste lige nu, ligesom det har været en skuffelse ikke at komme i Europa med AaB, hvor vi i fire sæsoner i træk har tabt en altafgørende kamp om dette – endda to gange efter straffesparkskonkurrence.

– Samlet set har jeg dog haft en god tid i AaB, hvor jeg har mødt en masse fine mennesker, og det er også den klub, jeg som seniorspiller har befundet mig længst i. Herudover er min søn født i Aalborg, så også af den grund har byen og klubben kæmpe betydning for min familie og jeg, og jeg ønsker alle i og omkring klubben alt det bedste fremover, lyder det fra Iver Fossum.

Iver Fossum kom til AaB fra Hannover 96 i 2019, og har sidenhen noteret sig for 137 kampe med 32 mål til følge.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P