1 min læsningEriksen ser frem til FA Cup-finalen: Klubbens historie er trofæer

Christian Eriksen og resten af Manchester United ramler lørdag eftermiddag sammen med Manchester City i FA Cup-finalen - et opgør, som danskeren ser frem til.

1 min læsning
Christian Eriksen, Manchester United, FA Cup-finale.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Den første af sin slags.

Aldrig før har der været en ren Manchester-duel i en FA Cup-finale før.

Det bliver der dog lavet om på lørdag eftermiddag, når de to storklubber ramler sammen i den prestigefyldte turnering.

Det historiske opgør får også dansk islæt i form af Christian Eriksen, der som bekendt tørner ud for den røde af de to Manchester-klubber.

I et interview op til kampen har danskeren sat ord på finalen.

– Sæsonen har været noget af en rutsjebanetur, med op- og nedture hele sæsonen. Men jeg tror, at klubbens mål og historie er lig med trofæer.

– Det er virkelig noget, man blev klar over allerede fra første dag. Det har været rart at vinde ét, men vi vil selvfølgelig gerne have et trofæ mere.

– De (Manchester United, red.) har bygget det op over lang tid ved at vinde, vinde og vinde. Det (at vinde, red.) er klart noget, man bliver nødt til, for ellers kan det ikke beskrives som en succes, siger Christian Eriksen til TalkSPORT.

Journalist: City vil kapre midtbanemand i Chelsea

Manchester United vandt tidligere på sæsonen Carabao Cup, mens Manchester City har vundet det engelske mesterskab. Manchester City har desuden også muligheden for at vinde Champions League-trofæet den 10. juni, hvor Inter venter i finalen.

FA Cup-finalen mellem Manchester United og Manchester City bliver fløjtet i gang lørdag klokken 16.00.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P