2 min læsningMedie: Amerikanere på vej ud af Esbjerg fB

Ifølge lokalmediet JydskeVestkysten tyder meget på, at amerikanerne, der kom til Esbjerg i starten af 2021, kan være på vej helt ud af Esbjerg fB.

2 min læsning
Esbjerg fB Logo
Foto: Esbjerg fB

Torsdag eftermiddag kom det frem i lokalmediet, JydskeVestkysten, at der i forbindelse med det lån på otte millioner, som Esbjerg fB sikrede sig for at undgå konkurs, også er sket ændringer på bestyrelsesgangen.

Ved en ekstraordinær generalforsamling blev man således ifølge mediet enige om, at bestyrelsesformand, Michael Kalt, skulle gå af.

I stedet er det den nu forhenværende næstformand i bestyrelsen, Palle G. Kristensen, som overtager formandsposten. Og fredag bringer han nye oplysninger om situationen i Esbjerg fB.

I et interview med JydskeVestkysten fredag fortæller Palle G. Kristensen, at meget tyder på, at amerikanerne kan være på vej ud af EfB.

– Det har ligget i kortene længe, at de var på vej ud, og Michael Kalt har ikke lagt skjul på, at han længe har været træt af engagementet i EfB og al den uro, der har været.

– Og det er jo ikke kun i EfB, de er på vej ud, det samme gælder i Oostende og Nancy, det europæiske fodboldeventyr har været en fiasko for dem, siger Palle Kristensen til lokalmediet.

Her fremgår det, at man er på jagt efter et nyt medlem af bestyrelsen som følge af Michael Kalts afgang. Og det bliver et medlem med lokale rødder, hvilket tipper vægtbalancen over på et lokalt forankret EfB.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Pacific Media Group købte sig i sin tid ind i Esbjerg fB i februar 2021. Siden da har der været problemer i den vestjyske traditionsklub, der i sommeren 2022 måtte erkende, at man fremover var at finde i 2. division.

Her er klubben fortsat, men tager dog del i den tætte oprykningskamp i denne sæson, hvor klubben dyster med tre andre klubber, som alle er inden for fire points afstand med tre spillerunder tilbage.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P