3F Superligaen

Jan Bech Andersen afkræfter forhandlinger med spansk sportsdirektør

Trods rygter om en ny, spansk skikkelse i ledelsen i Brøndby IF, afkræfter Jan Bech Andersen nu, at det skulle være på tale.

Bestyrelsesformand Jan Bech Andersen, da ny cheftræner for Brøndby IF præsenteres på et pressemøde i Brøndby, mandag den 2. januar 2023.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

Den seneste tid har der været rygter om en ny mand på ledelsesgangen på Vestegnen.

Miguel Torrecilla, som har været sportsdirektør i en håndfuld spanske klubber, herunder LaLiga-klubber, er blevet kædet sammen med Brøndby IF.

Men nu afkræfter formand i Brøndby IF, Jan Bech Andersen, overfor Tipsbladet, at den spanske forretningsmand skulle være et emne for de blå/gule vest for København, selvom spanske aviser som Marca og La Voz de Asturias har tændt op under rygterne.

– Jeg har noteret mig, at der er spekulationer om mulige forhandlinger med en udenlandsk direktør. Det kan jeg bekræfte ikke er tilfældet, lyder det fra Jan Bech Andersen til Tipsbladet.

Til trods for at et møde er fundet sted mellem den spanske sportsdirektør og Jan Bech Andersen, som er bekræftet, betyder det altså ikke, at Torrecilla får sig en ny tjans i Brøndby.

Medie: Brøndby-profil har fået kæmpe lønstigning med ny kontrakt

I den nuværende direktion på Brøndby Stadion sidder Ole Palmå, som er administrerende direktør, og Carsten V. Jensen, som er fodbolddirektør og har været det siden 2019, hvor klubben oprettede stillingen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P