Mål og Highlights: Se Tottenham sende Leeds ned i Championship

Leeds kæmper om overlevelse i Premier League, mens Tottenham spiller for europæiske pladser til næste sæson.

Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

Tottenham slår Leeds med 4-1 og sender dermed ‘The Whites’ ned i Championship med en afklapser.

Kampen var ikke mange minutter gammel, da Harry Kane for 29. gang i denne Premier League-sæson kunne sende bolden forbi Joel Robles i Leeds-målet.

To minutter i anden halvleg kunne spanske Pedro Porro udbygge føringen, da han fra en spids vinkel sparkede kuglen ind ved den modsatte stolpe.

Jack Harrison bragte spænding i opgøret med sin reducering til 2-1 efter 67 minutter. Spændingen varede dog ikke ved, da Harry Kane med sit andet mål gjorde det til 3-1.

Lucas Moura blev skiftet ind efter 90 minutter og skulle altså ikke bruge meget tid på banen, inden han gjorde det til slutresultatet 4-1.

Leeds 0-1 Tottenham (Harry Kane, 2′):

Leeds 0-2 Tottenham (Pedro Porro, 47′):

Leeds 1-2 Tottenham (Jack Harrison, 67′):