Heidenheim skal i Bundesligaen efter vanvittigt drama – Hamburger SV snydt til allersidst

Heidenheim sikrede sig søndag direkte oprykning til Bundesligaen efter et fuldstændig vanvittigt drama. Det lignede ellers, at Hamburger SV havde sikret sig den direkte oprykning.

Hamburger SV Logo

Det kunne næsten ikke skrives vildere.

Heidenheim sikrede sig søndag direkte oprykning til Bundesligaen efter en vaskeægte gyser, hvor oprykningen først blev sikret dybt inde i dommerens tillægstid efter et vanvittigt comeback.

Det lignede ellers længe, at det var Hamburger SV, som skulle snuppe den direkte oprykningsplads til den bedste tyske række.

Hamburger SV vandt således søndag sin kamp med 0-1 ude mod Sandhausen.

Da opgøret blev fløjtet af, havde HSV-spillerne formentligt svært ved ikke at bryde ud i vild jubel, da Heidenheim på det tidspunkt var bagud med 2-1 i sin kamp mod Regensburg – tre minutter inde i tillægstiden.

Som det så ud, var Hamburger SV altså i Bundesligaen, da Heidenheim skulle bruge en sejr for at sikre sig den direkte oprykning.

Det hele blev dog vendt på hovedet, da Heidenheim først fik udlignet på et straffe, inden de ni minutter inde i tillægstiden også fik gjort det til 2-3.

Heidenheim kunne dermed bryde ud i vild jubel, da kampen efter 16 minutters tillægstid blev fløjtet af.

Hamburger SV må have haft svært ved at tro sine egne øjne, og i stedet for en vild oprykningsfest står den nu på en playoff-kamp om en plads i den bedste tyske række mod Bundesligaens 16. plads, Stuttgart.