1 min læsningOfficielt: Silkeborg tager afsked med tre spillere – Lasse Vigen uafklaret

Når Silkeborg mandag spiller sæsonens sidste hjemmekamp, bliver der samtidig sagt farvel til tre spillere i Søhøjlandet. I hjemmekampen mod...

1 min læsning
Silkeborg IF Logo

Når Silkeborg mandag spiller sæsonens sidste hjemmekamp, bliver der samtidig sagt farvel til tre spillere i Søhøjlandet.

I hjemmekampen mod FC Midtjylland bliver der nemlig også sat punktum for tiden i den røde trøje for Lukas Klitten, Gustav Dahl og Oscar Hedvall.

Mens der for Gustav Dahls vedkommende er tale om et tidligt og ærgerligt karrierestop som følge af en hovedskade, så gælder det for Klitten og Hedvall, at deres respektive kontrakter udløber.

Har været ude med hovedskade i over halvandet år – nu stopper han karrieren

Reservemålmanden Oscar Hedvall har i alt spillet 41 kampe for barndomsklubben, og han jagter nu mere spilletid i en anden klub.

Den tidligere AaB-spiller, Lukas Klitten, har i denne sæson været udlejet til Silkeborg fra italienske Frosinone, og selvom Silkeborg i sin tid sikrede sig en købsoption på Klitten, så har klubben altså valgt ikke at udnytte den.

Dermed ser det for Klittens vedkommende ud til, at han vender tilbage til sin italienske moderklub, hvor han har kontrakt til og med juni 2025. Klitten nåede i alt 13 kampe for Silkeborg.

Lasse Vigens fremtid afgøres senere

Også Lasse Vigen har kontraktudløb i Silkeborg denne sommer, men for den tidligere Brøndby- og Fulham-midtbanespiller lyder aftalen, at han i fællesskab med klubben vil kigge på fremtiden efter sæsonens sidste kamp.

For Silkeborg resterer der to kampe i denne sæson.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer