1 min læsningSouthgate holder fast i Maguire og Phillips: Kan ikke fortsætte for evigt

Den engelske landstræner, Gareth Southgate, har igen-igen udtaget Harry Magurie og Kalvin Phillips til den engelske landsholdstrup, selvom de stort set ikke spiller for deres klubhold.

1 min læsning
Den engelske landstræner, Gareth Southgate, holder fast i Harry Maguire og Kalvin Phillips men indrømmer, at det ikke kan fortsætte for evigt.
Foto: Ritzau/Scanpix

Syv og én.

Så mange gange har Manchester Uniteds Harry Maguire og Manchester Citys Kalvin Phillips spillet fuld tid i Premier League i denne sæson.

De to englændere er begge i bedste fald rotationsspillere på deres klubhold, men på det engelske landshold har tilliden været helt og aldeles uden vaklen.

Landstræner Gareth Southgate udtog igen onsdag både Maguire og Phillips til den engelske landsholdstrup frem mod EM-kvalifikationskampene i næste måned.

Den engelske landstræner har dog et ekstra øje på særligt Harry Maguires manglende spilletid i Manchester United.

– I sidste ende er det ikke en situation, der kan fortsætte for evigt. Det er det samme med Kalvin Phillips. De er vigtige spillere for os, og i forhold til Kalvin [Phillips] har vi ikke mange spillere, der kan spille på den defensive midtbane.

Southgate har udtaget det engelske landshold: 14 PL-klubber repræsenteret

– Jo længere situationen fortsætter, des mere bekymrende er det, og vi har i Marc Guehi, Lewis Dunk og Tyrone Mings spillere, som spiller godt men ikke har den samme erfaring fra europæisk og international fodbold, forklarer Gareth Southgate ifølge The Guardian.

30-årige Harry Maguire har spillet i alt 55 landskampe for England, mens 27-årige Kalvin Phillips har spillet 26 kampe for Three Lions.

For begge spilleres vedkommende har samtlige landskampe været under Gareth Southgate.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer