2 min læsningMedie: Chelsea og United jagter Barça-profil – kræver minimum 560 millioner

Premier League-klubberne Chelsea og Manchester United er angiveligt på jagt efter den sammen FC Barcelona-profil denne sommer.

2 min læsning
Barcelona's French defender Jules Kounde (L) celebrates scoring his team's fourth goal with Barcelona's Spanish defender Alejandro Balde (C) and Barcelona's Spanish midfielder Gavi during the Spanish league football match between RCD Espanyol and FC Barcelona at the RCDE Stadium in Cornella de Llobregat on May 14, 2023. (Photo by Josep LAGO / AFP)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han kom til FC Barcelona i sidste sommer med en kontrakt gældende for de kommende fem sæsoner.

Men blot et år efter kan det allerede være slut. Således kan den 24-årige franskmand, Jules Koundé, angiveligt snart være fortid i den catalanske storklub.

Det skriver det spanske medie SPORT torsdag eftermiddag.

Årsagen til Koundés mulige Barça-exit skal ikke findes i manglende minutter på banen. I stedet skal den findes på Koundés positionen på banen, hvor han primært har gjort sig på højrebacken.

Jules Koundé skulle nemlig angiveligt have aftalt med FC Barcelona, da transferen faldt på plads i sommeren 2022, at han primært ville blive benyttet på sin fortrukne position i det centrale forsvar.

Men da danske Andreas Christensen og uruguayanske Ronald Araujo har præsteret stor i det centrale forsvar for FC Barcelona i denne sæson, så er der altså ikke blevet plads til Koundé centralt. Og det skulle nu have fået franskmanden til at overveje sine muligheder.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Og muligheder skulle der være nok af. Således beretter SPORT, at både Manchester United og Chelsea skulle have øje på Jules Koundé i forhold til en mulig transfer til sommer.

FC Barcelona skulle fortsat have interesse i at beholde Koundé, men det kræver, at spilleren tager sig til takke med placeringen på holdet. Hvis det ikke kan lade sig gøre, så skulle den catalanske storklub være villig til at lade Koundé gå.

Det bliver dog ikke for småpenge. For FC Barcelona var Koundé-handlen i sommeren 2022 en af de dyreste indkøb i transfervinduet. Han blev hentet i Sevilla for et beløb, der angiveligt skulle lyde på omkring 55 millioner euro – svarende til omkring 410 millioner kroner.

Barça forventer dog fortsat, at man kan hente en vis profit på en potentiel Koundé-handel denne sommer. Det forlyder således, at klubben først vil være villig til at lytte til bud på Koundé, hvis beløbet som minimum lyder på 75 millioner euro – svarende til i omegnen af 560 million kroner.

Der meldes endnu ikke om direkte kontakt eller afgivelse af bud på Jules Koundé fra hverken Chelsea eller Manchester United.

Shakhtar raser mod FC Barcelona: Russisk støtte er utåleligt og umoralsk

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer