1 min læsningRygter: Chelsea-profil foretrækker United – interesse for to Bundesliga-danskere

Mason Mount ønsker angiveligt selv at komme til Manchester United, mens der er interesse for både Oliver Christensen og Jesper Lindstrøm denne sommer.

1 min læsning
Jesper Lindstrøm, Mason Mount, Oliver Christensen.
Foto: Benjamin Westhoff/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mason Mount (Chelsea)
Den engelske landsholdsspiller har været sat i forbindelse med både Arsenal og Liverpool, men selv ønsker han angiveligt at bytte Chelsea ud med Manchester United. Det skriver The Athletic.

Oliver Christensen (Hertha Berlin)
Hertha Berlin skal en tur ned i 2. Bundesligaen, og der skal derfor sælges ud for at holde økonomien i orden. Ifølge mediet Berlin Kurier kan det betyde, at den danske keeper i klubben, Oliver Christensen, ryger til Brighton i Premier League, som skulle være interesserede i danskeren. Prisen lyder på angiveligt mindst 33 millioner kroner.

Jesper Lindstrøm (Eintracht Frankfurt)
Den driblestærke dansker fik særligt i efteråret vist sig flot frem, og vinteren over er der blevet meldt om interesse for Jesper Lindstrøm fra nær og fjern. Ifølge Sport Bild kan destinationen dog meget vel ende med at hedde RB Leipzig for Jesper Lindstrøm. Her skulle det være ønsket om Champions League-fodbold, der lokker danskeren. Prisen er efter sigende lige i underkanten af 210 millioner kroner.

Neymar til United? Ten Hag bliver forholdt rygterne

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer