2 min læsningImponerende milepæl: PL-legende runder 1.000 kampe som professionel

Pepe Reina har rundet sin kamp nummer 1.000 som professionel, da han atter var at finde på målstregen onsdag aften.

2 min læsning
Pepe Reina, 1000 kampe.
Foto: Jose Jordan/AFP/Ritzau Scanpix

1.000 kampe som professionel.

Pepe Reina har været vidt omkring i sin lange karriere, og onsdag aften kunne den 40-årige målmand tilføje endnu en flot milepæl til sit CV.

Her var han atter at finde fra start for Villarreal, da Cadiz lagde vejen forbi i LaLiga-regi, og han er dermed nu oppe på 1.000 kampe i sin karriere.

Næsten 396 af de 1.000 kampe var iført Liverpools målmandstrøje, hvor han fra 2005 til 2013 var at finde i Merseyside-klubben. Her blev han kåret til årets målmand i Premier League tre år i streg.

Derudover har han lagt vejen forbi en række andre storklubber, herunder FC Barcelona, Napoli, Bayern München og AC Milan.

Siden sommer har han dog været at finde i Villarreal, som han også tørnede ud for tidligere i karrieren.

Neymar til United? Ten Hag bliver forholdt rygterne

Pepe Reina står desuden noteret for 36 landskampe for det spanske landshold, som i mange år var stærkt besat på målmandsposten af Iker Casillas.

Ikke desto mindre kan Pepe Reina pryde sig af at have vundet EM i 2008 og 2012 samt VM i 2010 som en del af det spanske landshold.

Den garvede keeper kunne i øvrigt fejre sin jubilæumskamp med cleansheet nummer 356, da Villarreal sejrede med 2-0 over Cadiz.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer