1 min læsningMedie: Spalletti siger farvel – men Napoli har ny træner på blokken

Luciano Spalletti skal angiveligt ikke fortsætte som træner i Napoli næste sæson - men bare rolig, Napolis præsident har tilsyneladende styr på fremtiden.

1 min læsning
Napolis præsident, Aurelio De Laurentiis, har Luis Enrique på ønskelisten over potientielle managers, hvis Luciano Spalletti fratræder sin stilling hos de italienske mestre.
Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Luciano Spalletti ledte Napoli til det første mesterskab i 33 år.

Til trods for at succesen ikke var til at tage fejl af, kunne Sky Sport mandag oplyse, at den 64-årige italiener ikke vil fortsætte arbejdet i næste sæson.

Selvom det officielle farvel endnu er udeblevet, er den til tider spydige Napoli-præsident, Aurelio De Laurentiis, angiveligt i fuld gang med at finde en ny træner, der kan løfte arven efter en uforglemmelig sæson.

Og ifølge italienske la Repubblica, har han fundet sin nye mand på sidelinjen.

Fremtiden skal nemlig varetages af ingen ringere end 53-årige Luis Enrique, der har været arbejdsløs siden december, hvor han sagde farvel til jobbet som spansk landstræner.

Udover trænerrollen på det spanske landshold, har Luis Enrique et yderst bemærkelsesværdigt CV.

Han har trænet storklubberne FC Barcelona og AS Roma, og han har også stået i spidsen for Celta Vigo indimellem de to førnævnte klubber.

Shakhtar raser mod FC Barcelona: Russisk støtte er utåleligt og umoralsk

Som aktiv fodboldspiller holdte Luis Enrique sig udelukkende til spansk fodbold, hvor han spillede for mægtige Real Madrid, inden han tog det forbudte skifte i 1996 til ærkerivalerne fra FC Barcelona.

Enrique lagde støvlerne på hylden i sommeren 2004, hvor han stadig spillede for Barça.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer