1 min læsningMedie: Arsenal ‘fan-favorit’ kan ofres for at gøre plads til Leicester-stjerne

Arsenals cheftræner, Mikel Arteta, vil angiveligt lave store rokader i sin trup til sommer. Det kan resultere i, at en af klubbens store talenter må se sig fravalgt.

1 min læsning
John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Sidste sæson var Emile Smith-Rowe flyvende.

I denne sæson er historien dog lidt en anden, da den blot 22-årige englænder blev opereret i lysken i slutningen af september.

Arsenal-10’eren gik glip af 13 kampe og har siden ikke rigtig fundet fodfæste, hvorfor han efterhånden er bag både Fabio Vieira og Reiss Nelson i kampen om spilletid.

Nu skriver The Mirror, at Smith-Rowes tid i ‘The Gunners’ snart kan være forbi.

Arsenals manager, Mikel Arteta, vil nemlig angiveligt ofre det unge talent for at få plads til Leicesters James Maddison som et led i Artetas store ombygning i sommerens transfervindue.

Skulle Leicester rykke ned, er det ikke helt utænkeligt, at de får svært ved at holde fast på en af klubbens helt store stjerner.

Leicester indtager i skrivende stund 18. pladsen i Premier League, hvor de har to point op til Everton. Begge klubber har kun en enkelt kamp tilbage i kalenderen.

Officielt: Arsenal forlænger med offensiv stjerne

Smith-Rowe kom op fra Arsenals ‘Hale End’-akademi og var senere udlejet til blandt andet RB Leipzig, før han slog igennem på førsteholdet i London-klubben.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer