1 min læsningChelsea-profils skade er værre end forventet – kan misse de første kampe i næste sæson

Chelseas unge profil har pådraget sig en skade, der kan holde ham ude over hele sommeren - og han misser formentlig de første par kampe af næste sæson.

1 min læsning
Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er ikke meget, der går Chelseas vej i denne sæson.

På trods af at have brugt omkring 4,5 milliarder kroner på spillere, ligger ‘The Blues’ i skrivende stund på 12. pladsen i Premier League.

En af de nytilkomne i vinterens transfervindue er franske Benoit Badiashile, der har fået spilletid i 11 kampe i ligaen denne sæson.

Den 22-årige midterforsvare blev dog skadet under træning forud for kampen mod Manchester City.

Frank Lampard og co. troede først, at der var tale om en skade i lysken, der blot skulle holde Badiashile ude i en kort periode – men der tog de fejl.

Klubben oplyser selv på sin hjemmeside, at den unge forsvarsspiller har pådraget sig en skade i baglåret, der ifølge et engelsk medie kan holde ham ude i meget længere tid end først forventet.

Således melder Evening Standard, at Badiashile formentlig misser de første par kampe i næste sæsons udgave af Premier League.

Officielt: Everton udløser option og forlænger med midtbanespiller

Før Benoit Badiashile kom til Chelsea, tørnede han ud for AS Monaco i den franske Ligue 1, hvor han kom op fra ungdomsholdet til førsteholdet i 2018.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer