1 min læsningMedie: PSG vil af med Neymar – ‘nyrig’ PL-klub står klar

Paris Saint-Germain vil angiveligt skille sig af med Neymar, der har i hvert fald en bejler i den engelske Premier League.

1 min læsning
Stephane Mahe/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Okay, måske er de ikke helt nyrige længere.

Men efter Newcastle fik nye ejere i oktober 2021, og dermed også en masse penge, har alverdens stjerner været rygtet til den nordengelske klub.

Ingen af de kæmpe-handler, der var på rygtebørsen, da Newcastle upon Tynes stolte klub fik sprøjtet milliarder af kroner ind, er gået igennem, men det kan der nu laves om på.

Kylian Mbappé er nemlig ikke den eneste Paris Saint-Germain-spiller, der har været rygtet til Newcastle.

Nu er det Neymar, der er på blokken hos Eddie Howe og co. ifølge spanske Mundo Deportivo.

Newcastle er sågar allerede i forhandling med Neymar, der har en svimlende årsløn på omkring 40 millioner euro – altså næsten 300 millioner kroner.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Newcastle øjner Champions League-fodbold i næste sæson, hvorfor de ifølge Mundo Deportivo har brug for en stjerne, der ved, hvordan det er at spille i verdens fornemmeste klub-turnering.

Mediet beretter yderligere, at PSG er åben for bud på Neymar, der er evigt udskældt af de parisiske fans – og i skrivende stund ude med en ankelskade.

Video: PSG-fans udenfor Neymars hus – klubben fordømmer

Neymar har tidligere udtalt, at han gerne vil spille i Premier League på et tidspunkt, og at han beundrer hold som Manchester United, Liverpool, Chelsea og Arsenal.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer