1 min læsningVerdensklasse første halvleg af Bernardo Silva – kun Messi og Lewandowski har gjort det samme

Bernardo Silva scorede to mål imod Real Madrid i onsdagens Champions League-semifinale. Det er der kun to spillere, der har præsteret før ham.

1 min læsning
Bernardo Silva er den tredje spiller nogensinde til at score to mål mod Real Madrid - kun Lionel Messi og Robert Lewandowski har gjort det før.
Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Bernardo Silva stempler ind i en fornem trio.

I onsdagens Champions League-brag mellem Manchester City og Real Madrid scorede portugiseren nemlig to mål i første halvleg.

Du tænker måske; “Ja, det er da flot, men så er det da heller ikke bedre?”
Jo, det er det faktisk, for der er nemlig kun to andre spillere, som har scoret to eller flere mål imod Real Madrid i en Champions League-semifinale.

Og de to er ikke bare hvem som helst.

Den første er nemlig historiens, måske, bedste fodboldspiller, Lionel Messi. Han scorede nemlig to kasser mod Real Madrid i 2011, da FC Barcelona vandt 0-2 ude på Santiago Bernabéu i det første opgør af Champions League-semifinalerne.

Den anden stjerne på listen er ingen ringere end Robert Lewandowski. Han scorede ikke blot to men hele fire mål mod Real Madrid i 2013, da Borussia Dortmund slog ‘Los Blancos’ med 4-1 på Signal Iduna Park.

Dortmund endte med at gå videre til Champions League-finalen efter en samlet 4-3-sejr, men de formåede ikke at løfte trofæet med de store ører, da de evige rivaler, Bayern München, vandt med 2-1 på på Wembley Stadium.

Far Haaland om kontroversen på Bernabéu: Det var god ‘banter’

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer