1 min læsningComeback? James Rodriguez rygtes tilbage til Premier League

Everton-floppet James Rodriguez kan angiveligt være på vej tilbage til engelsk fodbold - og der er flere klubber, der har ham i kikkerten.

1 min læsning
James Rodriguez rygtes tilbage til Premier League
Alex Pantling/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Med det ene øjenbryn hævet overtalte Carlo Ancelotti i 2020 James Rodriguez til et skifte til Merseyside.

Men selvom den daværende Everton-manager fik sin vilje, var det ikke lutter begejstring, der kendetegnede columbianerens tid i ‘The Toffees’.

Han nåede at spille 26 kampe, inden han blev sendt videre i systemet i sommeren 2021, hvor han skiftede til qatarske Al-Rayyan SC. Også der blev det til en enkelt sæson, før midtbanemanden skrev under med græske Olympiacos.

Men siden april har James Rodriguez stået uden arbejdsgiver, da Olympiacos rev kontrakten itu efter kun 23 kampe.

Nu skulle den 31-årige James være klar på en ny udfording – og der er angiveligt også klubber i Premier League, som har set sig varme på den offensive midt, der brillerede i VM slutrunden i Brasilien i 2014.

– Vi kan forstå, at han (Rodriguez, red.) prioriterer at spille europæisk fodbold. Kunne det være engelsk? Som vi forstår det, ja, det er en mulighed, lyder det fra den columbianske journalist Christian Martin ifølge engelske Express.

Følg Campo på Facebook

Det skulle efter sigende være klubber som Crystal Palace, Bournemouth og måske også Brighton, der lurer på James Rodriguez.

James Rodriguez har tørnet ud for blandt andet Porto og Monaco, før mægtige Real Madrid hentede ham efter VM-slutrunden i 2014.

Journalist: Hvis bare Ronaldo var taget til Arsenal…

Efterfølgende var han udlejet til Bayern München, før han drog nordpå til England og Everton.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer