1 min læsningMål og Highlights: Se Viborg og Achouri køre Randers rundt i manegen

Randers tog mandag aften imod Viborg i en kamp, hvor tre vigtige point var på spil for begge klubber.

1 min læsning
Mikkel Kalesø, Randers FC og Elias Achouri, Viborg FF Superligakamp 29.spillerunde - mesterskabsspil mellem Randers FC og Viborg FF i Randers mandag d. 15. maj 2023. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)

Randers og Viborg mødtes i et opgør, hvor Randers med tre point stadig kunne holde liv i drømmen om medaljer, mens et pointtab, ville få det til at se svært ud. Samtidig kunne Viborg med en sejr rykke forbi AGF på tredjepladsen.

Viborg satte sig tungt på spillet fra kampens første fløjt, og de grønblusede havde da også flere gode muligheder i første halvleg, hvor specielt Elias Achouri var i fantastisk spillehumør. Ind ville bolden dog ikke, og holdene kunne gå til pause med 0-0.

Efter pausen forsatte Achouri og Viborg i et højt tempo, og nu kunne Randers ikke længere holde stand. Ibrahim Said blev med to mål på fem minutter helten for viborgenserne, men den helt store oplevelse var stadig hans legekammerat Achouri.

Dermed hoppede Viborg op på tredjepladsen, hvor de nu kun er tre point bag førerholdet fra F.C. København. Randers har derimod ni point op til medaljerne og kan dermed sorteres fra i det regnskab.

Randers FC 0-0 Viborg FF (Patrick Carlgren med stor redning, 38′):

Randers FC 0-0 Viborg FF (Elias Achouri snyder Randers-forsvar, 42):

Randers FC 0-1 Viborg FF (Ibrahim Said, 49):

Randers FC 0-2 Viborg FF (Ibrahim Said, 54):

Randers FC 0-2 Viborg FF (Marvin Egho brænder straffespark, 77):

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer