1 min læsningJesper Sørensen efter derby-nederlag: Nu skal vi vise, hvad vi kan

Trods et bittert nederlag til rivalerne fra FCK søndag eftermiddag kigger Jesper Sørensen nu fremad mod de næste prøvelser i Superligaen.

1 min læsning
Brøndbys cheftræner Jesper Sørensen under superligakampen mellen Brøndby IF og FC København i Brøndby søndag den 14. maj 2023.
Claus Bech/Ritzau Scanpix

Man kan argumentere for, at Brøndby IF ikke har noget tilbage at spille om.

Og det mener cheftræner Jesper Sørensen da heller ikke er noget pjat at sige efter 1-3 nederlaget til rivalerne fra FCK søndag.

Dog er de sidste tre kampe en mulighed for, at vise hvad Brøndby IF har at byde på, mener Jesper Sørensen, der har til opgave at slå henholdvis Viborg, FC Nordsjælland og AGF i de sidste tre runder af Superligaen.

– Vi har noget andet at spille for, selvfølgelig [..] De her sidste kampe, der kan vi få lov til at vise, hvad vi kan, og vi kan få lov til at måle os op imod de hold, der er bedst, som vi mener, at vi skal konkurrere med til næste år – forhåbentlig om de bedste placeringer.

– Derfor skal vi ikke være kede af, at vi står overfor de hold. Det er alletiders mulighed for at måle os selv op, lyder det fra Jesper Sørensen efter søndagens derby.

Brøndby-bossen mener, at det er nu de kan få svar på, hvilken retning de skal gå herfra – og hvordan de skal blive endnu stærkere næste sæson.

Wass underskylder til Jelert efter rødt kort: Det er dumt af mig

Brøndby IF spiller næste gang mod Viborg i Superligaen søndag den 21. maj. Der er kickoff klokken 16:00, og kampen vises på 6’eren og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer