3 min læsningFCN-boss om fan-tumult i omklædningsrummet: Jeg ved ikke, om de var gået forkert eller…

Tre-fire AGF-fans fandt vej ind til FC Nordsjællands omklædningsrum. Nu sætter FCN-sportschef, Jan Laursen, nogle perspektiver på hændelsen.

3 min læsning
Superligakamp mellem AGF og FC Nordsjælland i Aarhus søndag den 14. maj 2023

AGF-fans i FC Nordsjællands omklædningsrum…

Det lyder underligt, men ikke desto mindre var det tilfældet i pausen i opgøret mellem AGF og FC Nordsjælland.

Her fandt nogle AGF-fans vej ind til FC Nordsjælland-spillerne, der sad i omklædningsrummet og forberedte sig på anden halvleg af det opgør, der på daværende tidspunkt stod 0-0. Og det var en speciel oplevelse, fortæller FC Nordsjællands sportschef, Jan Laursen.

Til Discovery+ fortæller han dog, at den noget uvante situation, der fandt sted i pausen, hurtigt blev lukket ned. Han havde ikke umiddelbart fornemmelsen af, at AGF-fansene ville gøre noget voldeligt.

– Der var nogle problemer i forhold til sikkerhed for både spillere og fans – og det er jo beklageligt i en ellers flot kulisse som denne.

– Heldigvis nåede vi, hvad vi ellers ikke plejer, at lukke døren. Og lige efter vi havde gjort det, så gør døren pludselig op – en bagindgang – og så vader der ellers en tre-fire unge mennesker ind. Jeg ved ikke om de var gået forkert, eller hvad det var, men det er selvfølgelig meget forstyrende og beklageligt, at der pludselig står nogen i AGF-tøj derinde. Men vi fik dem hurtigt ud og fik lukket døren. Og jeg tror heldigvis, at spillerne ikke rigtig nåede at opfatte det.

Mål og Highlights: Se sen AGF-scoring aflyse FC Nordsjælland-fest i Aarhus

– Vi sad ikke med fornemmelsen af, at der var nogle, der ville ind og gøre noget voldeligt. Jeg tror faktisk, at det var en tilfældighed. Det er klart, hvis vi ikke havde lukket døren, som vi normalt ikke plejer at gøre, så havde det nok gjort et eller andet og måske skabt noget ekstra utryghed. Vi var heldige i momentet, at vi fik lukket det ned hurtigt. Og så vil jeg sige, at jeg ikke følte, at de var truende på den måde.

– Men det var beklageligt, at der mangler noget aflåsning af døre og nogle vagter. Det var lidt følelsen i dag. Der var for mange mennesker og for lidt vagter på visse områder.

Discovery+ har ligeledes været i kontakt med AGF for en kommentar, men klubben har ikke kommenteret på det, der er sket nede i omklædningsrummet, da der er indgivet en officiel klage. Og derfor har man fra klubbens side ingen kommentar til situationen på nuværende tidspunkt.

I forhold til udebaneafsnittet, hvor der også gik meldinger om, at AGF-fans var blevet lukket ind til FC Nordsjælland-fansene, fortæller AGF ifølge Discovery+, at det hele tiden har været en aftale, at der skulle lukkes AGF-fans ind på det afsnit, der skulle være tale om. En holdning som ikke deles af FC Nordsjælland-fansene.

Se Viaplays interview med FCN-sportschef, Jan Laursen, i videoen øverst i artiklen. Denne artikel er baseret på Laursens udtalelser til Discovery+.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer