Åhh nej.. Se nedrykningstruede Leeds brænde straffe, inden Newcastle scorer på straffe scorer tre minutter senere

Leeds kæmper for livet i Premier League lørdag, men i løbet af tre minutter gik det helt galt.

Leeds brænder straffe, Newcastle scorer.

Det har man bare ikke råd til i Leeds.

Med lidt mindre end en halv time spillet havde Leeds muligheden for at bringe sig i front med 2-0 hjemme mod Newcastle lørdag.

Her stod Patrick Bamford over for Newcastle-målmand Nick Pope fra 11-meterpletten, men gæsternes keeper vandt duellen.

Tre minutter senere blev ondt værre, da Newcastle i den anden ende af banen fik tilkendt et straffespark, som Callum Wilson eksekverede sikkert.

I stedet for 2-0 blev det altså 1-1 i løbet af ganske få minutter, og Leeds er atter røget under nedrykningsstregen i Premier League.

Se de katastrofale minutter for Leeds i videoen øverst i artiklen

Highlights LIVE: Katastrofe for Leeds – Bamford brænder straffe, det gjorde Wilson ikke