2 min læsningGodt og skidt nyt for Manchester United – Stjernen ‘mere end tvivlsom’

Manchester United-manager, Erik ten Hag, havde en positiv skades-nyhed med til dagens pressemøde, men den blev overskygget af en særdeles skidt nyhed.

2 min læsning
Manchester United-manager Erik ten Hag har Raphael Varane tilbage, men til gengæld er Marcus Rashford mere end tvivlsom til weekendens kamp.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er temmelig dårlige nyheder for Manchester United frem mod lørdagens kamp mod Wolves.

Manager Erik ten Hags pressemøde fredag var lidt en sur-sød oplevelse, for hollænderen havde positivt nyt om franske Raphaël Varane, men til gengæld var der dårlige nyheder om Marcus Rashford.

– Rapha Varane er tilbage og Rashford er tvivlsom. Han har et problem, en skade i benet, så han er et stort spørgsmålstegn til i morgen, men vi er glade for, at Rapha Varane er tilbage, lød det fredag fra Ten Hag.

Efter at have lagt vægt på, at Uniteds angrebsstjerne er ‘mere end tvivlsom’, valgte den hollandske manager at fokusere på dagens glædelige nyhed.

– Han (Raphaël Varane, red.) har erfaring, og han ved, hvordan man vinder. Han vil lede og guide os, lød det fra Ten Hag, som også gav en opdatering på argentinske Alejandro Garnachos situation.

– Han har i hvert fald en uges træning yderligere. Han er til rådighed, og vi har set, at han kan bringe noget ekstra til holdet.

Skidt statistik for Manchester United: Dårlig maj-form fortsætter i denne sæson

Manchester United møder lørdag Wolves hjemme på Old Trafford i sæsonens fjerdesidste ligakamp, og et pointtab mod Birmingham-klubben vil give Liverpool mulighed for at nærme sig den fjerdeplads, der giver adgang til Champions League.

Manchester United er i forvejen relativt hårdt ramt af skader, og selvom det selvfølgelig er positivt, at Varane er tilbage, så bringer Rashfords skade skadestotalt tilbage på i alt fem spiller.

Reservemålmand Tom Heaton samt forsvarsspilleren Lisandro Martinez er begge ude, og det samme gør sig gældende for Scott McTominay, Donny van de Beek og nu altså, formentlig, Marcus Rashford.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer