2 min læsningHaaland vinder fornem pris efter rekordsæson

Erling Haaland har haft en vild og rekordsættende sæson i Manchester City. Det har nu udløst en flot pris til den norske målkonge.

2 min læsning
Erling Haaland har vundet en fornem pris efter sin vilde sæson i Manchester City.
Foto: Oli SCARFF / AFP.

Football Writers’ Association Footballer of the Year.

Det er navnet på den pris, som Erling Haaland fredag er blevet givet.

Det sker på baggrund af en strålende debutsæson i Premier League for Manchester City, og Haaland fik mere end 80 procent af de afgivne stemmer, lyder det på Manchester Citys hjemmeside.

– At vinde Football Writers’ Award i min første sæson i engelsk fodbold er en ære. Jeg prøver hver eneste dag at være den bedste, jeg kan være, og at blive anerkendt på den måde betyder meget for mig, siger den norske angriber.

I sin første sæson i Manchester City efter skiftet fra Dortmund i sommers har Haaland bombet kasser ind. I den forbindelse slog han med fem kampe tilbage af sæsonen rekorden for flest scorede mål på en Premier League-sæson.

Følg Campo på Facebook

Rekorden blev sat efter 35 mål og kan udbygges i Manchester Citys resterende fire kampe i Premier League. De flotte præstationer har City-holdkammeraterne og træner-teamet en stor andel i, mener Haaland.

– Jeg har elsket min tid i City indtil videre. Mine holdkammerater er utrolige, og de giver mig chancerne for at score mål. Jeg vil gerne takke dem alle, for jeg kunne ikke have vundet denne pris uden dem, siger han og fortsætter:

– Jeg skylder også så meget til Pep (Guardiola, red.) og holdet bag holdet her i City. Alle har været så gode ved mig, siden jeg kom til, og jeg har aldrig arbejdet med så top professionelle.

Statistisk model: Haaland ‘kun’ den tredjemest værdifulde spiller i verden

Haaland og resten af City-holdet skal i aktion igen på søndag, hvor turen går til Liverpool for at møde Everton. Der er kick off klokken 15.00, og du kan se opgøret på See og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer