Premier League

Chelsea kommer fans i møde: Fastfryser prisen på sæsonkort

Chelsea FC's skuffende sæson samt stigning i leveomkostninger har fået klubben til at fastfryse prisen på sæsonkort.

Chelsea hæver ikke prisen på sæsonkort til den kommende sæson.
Foto: Reuters/Paul Childs.

Det er dyrt at gå til fodbold i Premier League.

Samtidig har mange briter mærket den voldsomme inflation, der har gjort leveomkostningerne dyre.

Det har fået Chelsea FC til at gå sine fans i møde og fastfryse prisen på de billige sæsonkort. Det skriver oplyser klubben på sin hjemmeside.

– Ligesom mange brancher er vores omkostninger også steget markant. Driften af Stamford Bridge og afholdelsen af kampdage har været særligt udsat for inflationspres – en stigning på 31 procent siden 2018, skriver klubben i offentliggørelsen af beslutningen og fortsætter:

– Ligeledes er vi meget opmærksomme på stigningen i leveomkostninger og den indvirkning, som har på vores tilhængere. Ser man på alle disse faktorer har bestyrelsen besluttet at indefryse almindelige sæsonkort for sæsonen 2023/24.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det er 12. år i streg, at London-klubben vælger at fastfryse prisen på de billigste sæsonkort, som lyder på 750 engelske pund – svarende til cirka 6400 kroner. Det er samtidig også modsat af, hvad andre topklubber i Premier League gør.

For mens prisen for det billigste sæsonkort er den samme i næste sæson i Chelsea, har klubber som Arsenal, Manchester United og Aston Villa meldt om stigende priser for den kommende sæson ifølge The Guardian.

Avis: Chelsea-profil skibes afsted til sommer – United, City og Bayern lurer i kulissen

Hos konkurrenten i Nordlondon Tottenham er prisen for det billigste sæsonkort dyrere end hos Chelsea, men også her har man valgt at fastfryse prisen.

Sæsonkortholdere til Stamford Bridge har mulighed for at se Chelsea hjemme i næste kamp i Premier League. Det er lørdag, hvor Nottingham Forest kommer på besøg. Der er kick off klokken 16.00, og du kan se kampen på Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P