Premier League

Avis: Chelsea-profil skibes afsted til sommer – United, City og Bayern lurer i kulissen

Ifølge The Guardian kan Chelsea se frem til at miste kroatiske Mateo Kovacic denne sommer - og det måske til en af klubbens rivaler.

Mateo Kovacic er angiveligt færdig i Chelsea til sommer.
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Chelsea ser ind i en periode, hvor der skal tyndes ud i truppen.

Efter massive investeringer i form af dyre indkøb af blandt andre Enzo Fernandez og Mykhaylo Mudryk.

Derfor skal der sælges ud for at få tilført tiltrængt penge til kassen, og flere store profiler kan stå for skud – og angiveligt bliver den første ofring på den centrale midtbane.

For ifølge den store engelske avis The Guardian så kan det første offer for Chelsea-udsalget blive kroatiske Mateo Kovacic.

Den 29-årige midtbanespiller har blot et enkelt år tilbage på sin kontrakt, og ifølge The Guardian skulle Chelseas ejer, Todd Boehly, ikke meget for at holde på spillere, der er gået ind i deres sidste år i klubben.

Det fører ifølge mediet til, at man heller ikke forventer at skulle forlænge kontrakten med Kovacic – men det betyder bestemt ikke, at den kroatiske landsholdsspiller ikke spiller på en stor adresse næste sæson.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Ifølge The Guardians informationer er Kovacic nemlig i høj kurs på lige så store – hvis ikke større – europæiske adresser end Chelsea.

Således meldes det, at begge de to Manchester-klubber, City og United, har øje på midtbanespilleren, mens også Bayern München, som har Kovacic’ tidligere chef i Chelsea, Thomas Tuchel, i spidsen, skulle være ude efter ham.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P