Mål og Highlights: Se Inter spille sig millimeter fra CL-finalen på tre minutter mod AC Milan i højspændt semifinale-brag

Inter trak det længste strå i den første af to Champion League-semifinale-opgør mod AC Milan. Se mål og highlights fra kampen her.

Simon Kjær var med fra start, da AC Milan tabte det første af to slag om en billet i Champions League finalen med 2-0 til lokalrivalerne fra Inter onsdag aften.

Kampen kom i hus efter en hæsblæsende halv time, hvor Inter efter 11 minutter var foran 2-0, og hvor Simon Kjær var tæt på at give Inter mulighed for at lukke opgøret, inden VAR annullerede det straffespark, han ellers havde begået mod Lautaro Martinez.

AC Milan kom bedre med i anden halvleg, men skabte aldrig nok til at komme tilbage i opgøret mod et meget velspillende Inter-hold, der nu har alle kort på hånden inden retur opgøret i næste uge.

AC Milan 0-1 Inter (Edin Dzeko, 8′):

AC Milan 0-2 Inter (Henrikh Mkhitaryan, 10′):

AC Milan 0-2 Inter (Hakan Çalhanoğlu smadrer langskud på stolpen, 16′):

AC Milan 0-2 Inter (Simon Kjær begår straf, men reddes af VAR, 31′):

AC Milan 0-2 Inter (Drøn på stolpen, Sandro Tonali, 63′):